Arrangementer

Brandbu kino egner seg godt til ulike typer arrangementer. I tillegg til kinosalen har vi foajeen, møterom for 15 personer og klubblokalet i etasjen under - også kjent som jazzklubben. Det er mulig å leie lokalene for åpne eller lukkede arrangementer, med og uten servering eller teknisk utstyr for lyd, lys og bilde.

 

Kinobursdag

Brandbu kino tilbyr bursdagsfeiring i våre lokaler. I tillegg til kinofoajeen har vi et klubblokale i etasjen under, hvor dere kan dekke til egen servering. Normalt tilbyr vi kinobursdag på alle dager med barneforestilling. Hvis dere er mer enn 20 personer, så kan dere ønske dere en annen film, og et annet tidspunkt, enn det som er satt opp i det ordinære kinoprogrammet. Prisen vil variere noe avhengig av billettprisen på den aktuelle filmen. Bursdagsmenyen under koster kr. 35,- per person, forutsatt kjøp av minst 10 kinobilletter.

Meny:

  • 1x valgfri drikke (Kuli eller mineralvann)
  • 1x liten popcorn eller baconsnacks

Bestillingsfrist for å ha kinobursdag på et tidspunkt utenom det ordinære kinoprogrammet er 14 dager. Bestillingsfrist for å bruke klubblokalet i tilknytning til en ordinær barneforestilling, er 3 dager. Ønsker du kinobursdag i tilknytning til ordinær barneforestilling, uten å dekke til egen servering, så er det bare å melde fra senest dagen før, så lenge det er ledige plasser i salen.

Kontakt kinosjef Torstein Nybø på e-post post@brandbukino.no

 

Leie av lokalene

Eksempler på arrangementer som har vært avholdt på Huset i Brandbu er lukkede kinoforestillinger, mottakelser, foredrag, teaterforestillinger, konserter og kinobursdager.

Forespørsel om utleie, priser og betingelser kan rettes til kinosjef Torstein Nybø på e-post post@brandbukino.no

 

Egne arrangementer

Brandbu kino arrangerer med ujevne mellomrom egne arrangementer i tilknytning til spesielle filmer. Dette kan være premierefester, filmsnakk, aktiviteter for barn og lignende. Følg med på nyheter fra Brandbu kino og Facebook-siden vår. Du kan også melde deg på nyhetsbrev på e-post.

 

_
_
_